L'alimentació està avui en mans d'un petit nombre d'empreses multinacionals que decideixen què mengem, com es produeix i qui ho produeix. Quines són les conseqüències en la salut del model alimentari que l'agroindústria afavoreix tant aquí com al Sud? Què ens aporten els aliments agroecològics respecte als productes de l'agricultura industrial? Si som el que mengem, com introduir aquesta visió en la salut pública? En la recerca d'alternatives en el consum més sanes, més respectuoses amb el medi ambient i més justes, la transformació i comercialització dels aliments pagesos és un altre dels punts pendents. Quina és la situació a Catalunya i Europa? A reflexionar sobre aquestes qüestions van dirigides aquestes jornades.
Aquí teniu accés a tot el programa.Tindrà lloc l'11 i 12 de març del 2011 al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Pl. Acadèmia, s/n, Barcelona)
L1 Arc del Triomf / L4 Jaume I
("informació extreta de la Xarxa de Consum Solidari")
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada