Informació sobre la mina...

HORARIS:

De gener a desembre (excepte agost)

Els dissabtes, diumenges i festius


les visites són a les 10h, 11h, 12h i 13h.

Agost de dimarts a diumenge i festius

les visites són

a les 10h, 11h, 12h 13h i a les 17h i 18h.

Tancat:

25, 26, 30, 31 de desembre 2017


Els grups que no superin les 15 persones no cal fer reserva



TARIFES:


VISITES ORDINÀRIES:


Dissabtes, diumenges i festius:

Entrada general 5 €

Jubilats 4 €

Nens de 7 a 14 anys 3’50 €

Entrada reduïda 3 €:

Carnet Cultura

Carnet Xatic

Carnet Jove

C. Família nombrosa

C.F. Monoparentals

Grups + de 15 px 3,50 €

Els grups que no superin les 15 persones no cal fer reserva


Entrada gratuïta:

Nens menors de 7 anys

Carnet Docent

Carnet Súper 3

Carnet Discapacitat


VISITES EXTRAORDINÀRIES

De dilluns a divendres:

Grups de 1 a 10 pax 9 €

Grups de 11 a 25 pax 4’50 €

Grups de + 25 pax 4 €

Visites concertades fora de l'horari habitual:

(+34) 608 222 525

dinapat@dinapat.com

NO ES POT FER EL PAGAMENT AMB TARGETA DE CRÈDIT

Del Camp al Plat


Avui el sistema de producció, distribució i consum d'aliments, al llarg de tot el circuit del camp al plat, està sotmès a una elevada concentració empresarial, entramat dins una lògica capitalista, que prioritza els interessos econòmics de les multinacionals del sector davant les nostres necessitats alimentàries, i també davant el respecte al medi ambient. Aquells bens com l'aigua, les llavors, la terra.. han estat privatitzats i transformats en moneda de canvi per al millor postor.

Amb aquest llibre, es vol mostrar la part fosca d'aquest sistema agroalimentari: actors, impactes, causes de la crisi alimentària i assenyalar, també, les alternatives plantejades des de diferents moviments socials. És en aquest sentit que hi col·laboren activistes, camperols i investigadors, els quals parlen de les conseqüències de les polítiques neoliberals així com la lluita a favor de la sobirania alimentària, el comerç just i el consum crític.

Presentació del llibre: DEL CAMPO AL PLATO
Los circuitos de producción y distribución de alimentos
(Icaria editorial, 2009)

amb els autors: Xavier Montagut i Esther Vivas
Dijous, 14 de maig, a les 19.30h
Espai Icaria, c. Arc de Sant Cristòfol, 11-23 (Pou de la Figuera). Metro: Arc de Triomf
(informació i imatge estrets de la Xarxa de Consum Solidari)